Title

Click here to edit subtitle

***SALSA PARTY*** 


* Dragi naši plesači i neplesači,
ovim putem Vas pozivamo da Vašim prisustvom uveličate naš party. Bilo bi nam veliko zadovoljstvo kada bi ste došli i svojim prisustvom uveličali naš događaj. Dođite da zajedno uživamo u dobroj muzici, prelepim plesovima i pozitivnoj atmosferi.

Za vas će se puštati samo najbolja muzika, razni ritmovi, od strastvenog argentinskog tanga, senzualne kizombe, nežne bačate i dinamične salse pa sve do vrcavog ča-ča-ča. Dođite da zajedno uživamo!

Dana: 05. 09. tekuće godine
Cena ulaza: 100 rsd
Lokacija: Cafe club " Gruv"

* Vaš plesni klub " Step by Step"

NOVI UPIS JE U TOKU 2014/15. UPIS TRAJE DO 15.09.

Upis možete izvršiti:
putem facebook-a
putem telefona (060-32-55-655; 069/28-10-266)
dolaskom u naš klub (Ulica: Bulevar Oslobođenja 101, ulaz pored Leskovačkog Kulturnog centra)

Grupe kreću sa radom od 10.09.
Čekamo Vas! Vaš klub!
Step by Step!

Poštovani članovi budući i sadašnji, plesni klub je na odmoru od 16.07. do 15.08. tekuće godine.
Uživajte u letnjim čarolijama! 
S poštovanjem, plesni klub!

Dragi salserosi i ljubitelji plesa,
ovom prilikom Vas pozivamo da Vašim prisustvom uveličate još jednu salsa žurku u nizu. Dođite da zajedno uživamo u ritmovima opuštene salse, nežne bachate, zavodljive kizombe i drugih latino ritmova.

Jedini zahtev koji imamo jeste da na Vašim licima stoje osmesi i dobro raspoloženje, drugih zahteva sem ovih nemamo. Godine i umeće u plesu nisu nam bitni, bitno nam je samo da se lepo provedete i uživate.

27.03.2014. od 21h u Club Gruv.
Cena ulaza: 100rsd
Broj telefona za rezervacije: 060/32-55-655

Dođite da uživamo i lepo se provedemo u prolećnoj salsa večeri..
Vaš klub!

 

*** Dragi naši prijatelji, polaznici, roditelji, bake i deke, klinci i klinceze, saradnici i poštovoci plesa srdačno Vas pozivamo da Vašim prisustvom uveličate naš događaj " Drugi javni čas plesnog kluba". Čekamo Vas 26.02.2014. godine u Leskovačkom Kulturnom Centru od 20h, gde je ulaz BESPLATAN da Vam pokažemo šta smo sve naučili. Bilo bi nam zaista drago kada bi ste došli i na taj način pružili nam podršku. Pozovite sve one koji vole ples, muziku i dobru zabavu, garantujemo Vam lep provod i uživanje.

** Dođite da podržimo sve naše plesače, od najmlađih baby grupa, pionira, omladinaca i odraslih rekreativaca. Budite naši gosti a mi ćemo se truditi da budemo još bolji dmaćini! Dođite da uživam zajedno u muzici, plesu i dobrom provodu.

* Srdačan pozdrav!
Vaš klub, " Step by Step"

 

*** Red and Love salsa party ***


Dragi prijatelji, ljubitelji i poštovaoci plesa, pozivamo Vas da Vašim prisustvom uveličate našu žurku. Svi zaljubljenici u ples i dobar provod su dobrodošli. Dođite da zajedno uživamo uz ritmove latino muzike, elegantnih valcera, vrcave salse, nežne bačate, zavodljive kyzombe i gracioznog argentinskog tanga. Pozivamo Vas da sa nama provedete jedno lepo i nezaboravno veče, garantujemo lep provod!

* Pošto je u pitanju " Red and Love salsa party" potrebno je da na sebi imate neki crveni detalj. Na Vama je izbor da li će detalj biti delić garderobe (pantalone, majica, košulja, haljina, suknja, itd..), neki cvet, ešarpa/marama. Budite kreativni i maštoviti!

Cafe club " Gruv" - Mlinska bb (kod Sajma) - 16000 Leskovac
14.02.2014. s početkom od 21h. Cena ulaznice je 100 dinara.
Broj za rezervacije: 060/32-55-655

Čekamo Vas...
Vaš klub Salsa Leskovac/Step by Step.. Srdačan pozdrav!

 

***  Postovani, od sutra (06.02.)  kreće grupa "OMLADINCI " SA RADOM OD 20H. SVI ZAINTERESOVANI SU DOBRODOšLI.. PRVI TRENING JE BESPLATAN! Čekamo Vas!


***  Svi zainteresovani za BREAK DANCE, mogu doći u petak 07.02. od 20h u prostorije kluba gde će biti prvi PROMOTIVNI čas. Prvi čas je besplatan! Upis možete izvršiti na licu mesta, dolaskom u klub u tačno vreme! Srdačan pozdrav!


*** Prvi promotivni čas za grupu "ODRASLI" biće u četvrtak 06.02. od 21h. Prvi čas je BESPLATAN! Svi zainteresovani mogu doći i naučiti nešto novo! Muški članovi imaju 50% popusta na članarinu, prva TRI meseca! Dođite da zajedno plešemo! Vaš klub..

 

Novi upis je u toku:
*salsa, bachata, kyzomba         *latino plesovi     * standardni plesovi
* show dance  * break dance    * hip hop     * fitnes

Uzrasti:
* baby grupa ( 5-7 godina)
* omladinci (12-17 godina)
* odrasli (od 18 godina)Upis možete izvršiti na sledeći način:
1. Putem facebooka (slanjem podataka u inbox)
2. Putem kontakt telefona
3. Dolaskom u klub, ul. Bulevar Oslobođenja 101. - ulaz pored LKC-a
Za sve novo upisane MUŠKE ČLANOVE, sledi POPUST OD 50%!