Title

Click here to edit subtitle


''Step by Step'' je mesto gde vladaju mladost i lepota. On nije veliki, ali je uvek pun vedrih i nasmejanih ljudi. Iz njega dopiru zvuci najlepših melodija, njegova vrata su uvek otvorena...

Ako zavirite u njega, očaraće vas mnoštvo veselih boja, sklad i harmonija. Plesači '' Step by Step''-a  lepo će vas primiti, a njihov šarm mamiće vam osmeh.

Ubrzo ćete shvatiti da boravak u ''Step by Step"-u nećete nikad zaboraviti.


Ukratko o nama:


Plesni klub " Step by Step" osnovan je 2012. godine u Leskovcu, sa željom da se ples afirmiše kao deo čovekove kulture i kao sportska disciplina. 

Od samog početka okupljao je veliki broj članova.Naš rad baziran je  na latino-američkim i standardnim plesovima, a pored toga tu su latin show i hip hop. U klubu rade stručnjaci iz oblasti plesa, iza kojih stoje dugogodišnji uspesi i rezultati u individualnom radu. Klub okuplja decu svih uzrasta koja se kako rekreativno, tako i aktivno bave sportskim plesom i učestvuju na takmičenjima, kao i odrasle koji se rekreativno bave plesom. 


Osim plesa u klubu se posebna pažnja obraća na pravilno hodanje i držanje, pravila lepog ponašanja i ophođenja, što predstavlja vrlo bitne faktore u odgoju i vaspitanju svakog mladog čoveka. Cilj nam je, pre svega, da razvijemo kulturu tela, slušanje kvalitetne muzike i razvijanje pravih estetskih vrednosti kod što većeg broja mladih, i sve ovo zahvaljujuci stručnom i pedagoškom radu trenera kluba.


Iza sebe imamo veliki broj samostalnih koncerata, kao i zajedničkih nastupa sa drugim srodnim društvima. Plesni klub je na Međunarodnom plesnom festivalu 2013. godine u Zrenjaninu osvojio 5 zlatnih medalja, za plesanje u paru i  formacijske plesove. Pored tih nagrada, postoji i specijalna nagrada za najbolju formaciju na celom takmičenju, koja nam je omogućila odlazak na nekom od prestižnih Međunarodnih takmičenja u Pragu, Ljoret de Maru, Rimu ili Beču.

Za nama ostaju samo dobre stvari, a pred nama su još bolje namere u korist našoj deci, našem gradu i generacijama koje dolaze. Zato potpuno mirne savesti, duboko verujući idejama našeg kluba, poručujemo da smo bili najbolji i ostaćemo! 


Link do našeg Facebook profila

-7:11